+36-20-328-1164

rólam

KREATÍV MÉRNÖKNEK TARTOM MAGAM

 

Helló, Pappné T. Kriszta vagyok! Kreatív embernek tartom magam. A kreatívitás és az oktatás az, ami az életem mozgatórugói, szeretek ötletelni, állandóan új dolgokat megismerni, flow munkát végezni és mindezeket megtanítani valakinek.

2015-ben, miután egy kis időre „visszavonultam” a tanítástól, hogy otthon maradjak a fiammal, elkezdtem egy kis kreatív vállalkozást ez a DesignTEKA.

 

Ki vagyok?

Mérnökinformatikus tervezői renszerek szakiránnyal, mérnöktanár, kreatív tervező, designer, aki megszállottan keresi az új információkat, aki szeret rendszerben gondolkodni, azaz a grafikát-webdesignt-marketinget egy tengelyen kezelni.

Szóval ki vagyok?

Leginkább KREATÍV MÉRNÖKNEK, DIGITÁLIS COACHNAK nevezném magam.

Azonban mindenekelőtt ANYA vagyok!

 

Mit csinálok? miben segíthetek?

 

Két csodálatos gyermekem van, szép családom és mégis évekig nem éreztem azt, hogy így nem teljese az életem. Valami hiányzott… úgy éreztem nem kerek az egész.

Te is éreztél már így?

Kerestem magam, az utam … nem értettem miért nem vagyok elégedett.

Most már tudom! Nem az volt az.

Ha megkérdeztem magamtól, hogy szeretnék foglalkozni mindig az lett a vége, hogy valami olyat, amivel segíteni tudok másoknak.

Az, hogy tanítsak a lényemből fakad … mindig is azt tettem, már a középiskolás koromban voltak tanítványaim.

Weboldalakat készítek, szöveget írok, dizájnt alakítok ki, marketingelek, tanítok… Hiszek a kíváncsiság szemléletformáló erejét és abban, hogy minden nő megérdemli, hogy sikeresen érezhesse magát.

 

 

Mi a célom?

Az én célom, hogy Te is meglásd az új lehetőségeket és a segítségemmel sikeres online teret alakíts ki.

Miután eldöntötted, hogy Te is belevágsz és megvalósítod álmaidat én új, további lehetőségeket fogok mutatni neked, amelyek segítségével Te is őszintén sikeres Nőnek érezheted magad.

Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyek segítenek neked, hogy könnyebben és gyorsabban elérd a vágyott céljaidat.

Szóval én mivel foglalkozom? Egyszerű!

Én megmutatom neked, hogyan hozd létre saját vállalkozásodat az online világban, hogyan légy önálló akár anélkül, hogy ott kellene hagynod a munkahelyed.